Gratis bistand til utsmykning!

Gjennom mer enn 25 års erfaring har vi den beste kompetanse til å bistå med utsmykning av bedrifter, hoteller, resturanter, institusjoner og private hjem. Vi tilbyr gratis og uforpliktende bistand til utsmykning av bedrifter. Vi minner om at vi ikke kjøper inn kunst, men er kun formidler for kunstnerne. Derfor er det kunstnernes priser som er presentert både i nett-galleriet og i galleriet. 

Kunst som gave:

Leter du etter den perfekte gave til dine medarbeidere? Kunst er en gave av varig verdi, som gir glede og vekker minner i mange år. Vi kan tilby originale arbeider med priser fra ca kr. 300,-.

Gavekort:

Gavekort på kunst er en kjærkommen gave. Da kan man velge akkurat det kunstverket man ønsker seg. Våre gavekort har 3 års varighet, og kan brukes både til kunst og innramming.

Utstilling:

Vi formidler kunst fra en rekke av Norges mest anerkjente kunstnere. I galleriet viser vi et stort utvalg kunst i forskjellige teknikker innen billedkunst, skulpturer, keramikk og glasskunst, og vi har til enhver tid utstilling med over 30 kunstnere. 

Nett-galleri:

I menyen til venstre finner du våre kunstneres individuelle sider. Klikk på kunstnerens navn for å se bildene deres. All kunst som koster over 2000 kr påløper en 5% kunstavgift, du kan lese mer om dette her.

Service:

Vi ønsker å tilby god service og faglig bistand til våre kunder. Med mer enn 25 års erfaring innen kunstformidling, har vi den beste kompetanse til å bistå med utsmykning. Vi har stort utvalg, rask levering og gode priser, og vi har alltid bytterett. Ved større ordre tilbyr vi gratis henting og bringing i Trondheims-området.

Utsmykning av arbeidsplassen

Ønsker dere utsmykking av deres lokaler? Kunst på arbeidsplassen vil skape stor trivsel, og gjøre de ansatte stolte over arbeidsplassen sin. Det gir også bedriften et felles image, noe som skaper et bedre fellesskap og et bedre arbeidsmiljø. Vi har lang erfaring med utvelgelse av kunst som passer inn i miljøet, og vi bistår med:

  •  Høy faglig kompetanse
  •  Gratis befaring/rådgivning/planlegging
  •  Utarbeidelse av forslag i henhold til deres budsjett
  •  Opphenging og plassering av kunsten
  •  Levering/henting


Ta kontakt med oss i dag, vi gleder oss til å høre fra deg!

 Åse Juul:

Mobil 91857580

post@modernartgallery.no 

lagt til handlevogn