Salgs- og leveringsbetingelser  

Ekspedering av ordre
Når du har fullført din bestilling hos oss vil du få tilsendt en automatisk ordrebekreftelse per epost. Dette er en bekreftelse på at vi har mottat bestillingen din. Ved betaling med visa eller mastercard blir det lagt inn en reservasjon på kortet, men kontoen blir ikke belastet før varen er sendt. Dersom en vare ikke kan leveres vil det reserverte beløpet bli annulert, og ikke belastet kortet ditt. Vi vil sende deg en endelig bekreftelse når ordren er sendt fra oss, med sendingsnummer. Ettersom kunst kun eksisterer i begrensede opplag tar vi forebehold om at varer kan være utsolgt og umulig å skaffe.  Om du ønsker å gjøre endringer på din ordre ber vi deg kontakte oss så snart som mulig på post@modernartgallery.no. 


Levering/Frakt
Bestillinger vil normalt sendes i løpet av 1-3 dager. Normalt beregnes det 1-3 dagers leveringstid etter at pakken er innhentet av Posten, men kan variere avhengig av bestillingens størrelse og leveringsadresse. Vi forbeholder oss retten til å fakturere bestilte, uavhentede pakker med NOK 300,- for frakt og administrasjon. 


Priser 
Alle priser på www.Modernartgallery.no oppgis i NOK. Kunst er fritatt for moms, men på all kunst over 2000 NOK tilkommer en kunstavgift på 5% til Bildende Kunstneres Hjelpefond (Les mer).  Prisene er eksklusive frakt/porto, som vil bli lagt til når du går til kassen. 

Størrelser:
Dersom kunst ligger til salg uten ramme benytter vi stort sett motivformat som størrelse. De fleste trykk har hvit kant med signatur under bildet. Dette er viktig å ta hensyn til i forhold til innramming. Dersom bilder ligger ute inklusiv ramme benyttes vanligvis yttermål av rammen som størrelse. 


Betaling
Hos oss kan du betale med kort. Vi tar de aller fleste typer betalingskort, blant annet Visa, Mastercard, Eurocard med flere. Alle våre transaksjoner blir behandlet av Teller AS som er en sikker elektronisk betalings-løsning, og all kortinformasjon vil bli behandlet i henhold til kortselskapets regelverk.  


Retur/bytte av varer 
Ifølge lov om angrerett kan kunden returnere en bestilt vare uten å oppgi grunn innen 14 dager på alle salg via internett/epost/telefon. Varen må returneres ubrukt i original emballasje, samt ordrebekreftelsen du mottok med bestillingen. Inkluder informasjon om du vil bytte varen eller om du vil ha pengene tilbake. Husk å oppgi kontonummer som beløpet skal tilbakeføres til. Beløpet blir overført på konto kort tid etter at returen er kommet frem til oss.  returadresse er:

Modern Art Gallery AS

Olav Trygvassons gate 33

7011 Trondheim  

Reklamasjon
Dersom det foreligger mangler eller feil med varen(e) du har mottatt ber vi deg kontakte oss snarest mulig for å påberope deg feilen. Ved feil eller mangler dekker vi returporto og sender ny vare kostnadsfritt. For at vi skal klare å hjelpe deg på en best mulig måte, ber vi deg inkludere følgende informasjon:

  • Fullt navn og adresse

  • Bestillings-/ordrenummer

  • Kort beskrivelse av feilen/manglen, evt. vedlagt bilde 

Send oss informasjonen pr. epost på post@modernartgallery.no eller ring oss på +4791881010 og du vil få informasjon om hva du skal gjøre videre.


Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder priser og informasjon på siden. Vi ønsker å hjelpe deg så godt som mulig, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi ønsker deg en god handel! 

lagt til handlevogn