Modern Art Gallery er Midt-Norges største galleri. Vi formidler kunst fra en rekke av Norges mest anerkjente kunstnere, og har over 35 års erfaring innen kunstformidling. I våre trivelige lokaler i hjertet av Trondheim presenterer vi til enhver tid kunst fra nærmere 70 kunstnere, med utstillinger på 350 kvm over to etasjer. I galleriet viser vi et stort utvalg kunst i forskjellige teknikker innen billedkunst, skulptur, keramikk og glasskunst. Her finner du vakre naturskildringer, stemningsbilder, akt og mennesker, samt abstrakte bilder.

Vår visjon: vår visjon er å gi våre kunder en positiv kunstopplevelse, ved å tilby utstillinger av høy kvalitet og god variasjon. Samtidig skal vi bidra til et aktivt kustmiljø, og formidle våre kunstnere på en best mulig måte. 

Nettgalleri: I nettgalleriet finner du kunst fra et stort antall kunstnere. Flere av bildene som finnes her, kan du også finne utstilt i galleriet. I nettgalleriet er de forskjellige kunstnerne listet opp til venstre. På forsiden kan du finne et utvalg av kunst fra de forskjellige kunstnerne. 

Gavetips: Kunst er en gave av varig verdi, som gir glede og vekker minner i mange år.Gavekort på kunst er en kjærkommen gave. Da kan man velge akkurat det kunstverket man ønsker seg. 

Gratis bistand til utsmykning: Gjennom 30 års erfaring har vi den beste kompetanse til å bistå med utsmykning av bedrifter, hoteller, restauranter, institusjoner og private hjem.

Innramming: Vi har eget rammeverksted på huset, og foretar alle typer innramming på en fagmessig måte. Vi har stort utvalg i rammelist og passepartout, og med store innkjøp leverer vi innramming til rimelige priser. Leveringstid 1 uke, men ved forespørsel kan vi utføre innramming med levering samme dag.   

Deponering og bytterett: Vi ønsker å gi våre kunder en positiv kunstopplevelse ved å tilby varierte utstillinger med høy kvalitet og god variasjon, samt gode faglige råd og lave priser. Vi ønsker å kunne tilby noe for enhver alder, smak og budsjett - og vi er helt sikker på at du vil finne noe du liker hos oss! For at du skal være sikker på at du skal bli fornøyd med kunsten du kjøper hos oss, tilbyr vi en fleksibel hjemlåns- og deponeringsordning, og vi har 14 dagers bytterett.  

Åpningstider: 

Mandag - Fredag: 10-18

Lørdag: 10-16

Søndag: Stengt

Vi ønsker velkommen til en hyggelig kunstopplevelse!

lagt til handlevogn